Ellen

Over mij

Ik ben Ellen Jansen (geboren in 1973), een ervaren en enthousiaste gastouder in Middelburg, net buiten het stadscentrum in de wijk Nieuw-Middelburg (vlakbij de Veersepoort).

Samen met mijn zus Esther woon ik in een mooi ruim pand wat we speciaal gekocht hebben met het doel om er een fijne kinderopvang te starten. Zelf heb ik geen kinderen, daarom des te leuker dat ik zoveel lieve en verschillende kindjes op mag vangen! Fijn ook dat ik daardoor mijn oppaskindjes alle aandacht kan geven. Inmiddels alweer vanaf 2007!

Ik ga graag iedere dag met de kids lekker wandelen in de buurt. Speciaal voor de kinderen hebben we onze tuin opnieuw ingericht en laten betegelen, zodat ze meer ruimte hebben om te spelen.

We hebben een overdekt gedeelte aan het tuinhuis, waar hun eigen speelhuis staat, een speeltoestel met glijbaan en echt allerlei speelgoed voor zowel de wat grotere kindjes als voor de kleintjes. Daarna gaan ze samen aan hun eigen picknicktafeltje hun boterham eten, dat vinden ze erg gezellig. Met warm weer spelen we graag in de tuin met water en in de winter hebben we de slee en zelf heb ik allerlei maten winterlaarsjes zodat ze ook dan fijn naar buiten kunnen. Ook wordt er volop gekleurd, geknipt, geplakt, gekleid enzovoorts...

Maar natuurlijk draaien ze ook gewoon mee met ons, boodschappen doen, opruimen voordat we gaan eten, even op de fiets naar de stad of naar Groenrijk, de was ophangen enzovoorts. Zodra ik mijn stofzuiger pak dan trekken de kindjes een sprint naar hun eigen twee kleine stofzuigertjes, zo grappig om te zien.

Ik zou zeggen, blader gerust eens door alle foto’s, dan zie je de ruimtes, het huis en mij al even. Mocht er interesse zijn, neem dan zeker contact met me op!